Blog

Beerens breidt uit op de Noorderlaan in Antwerpen

Beerens Groep breidt zijn activiteiten uit en geeft een nieuw leven aan de voormalige gebouwen van General Motors op de Noorderlaan.

Interessante wist-je-datjes over onze Nissan Leaf

Een lockdown is het ideale moment om iets bij te leren. In dit blog willen wij jullie, aan de hand van enkele interessante wist-je-datjes, iets bijleren over onze 100% elektrische Nissan Leaf.

BEDRIJVEN KIEZEN VANDAAG REEDS ELEKTRISCHE WAGENS

Uitstap fossiele brandstoffen tegen 2030 in Vlaanderen? Als het van ‘Groen’ in Vlaanderen afhangt wellicht wel, maar Mobiliteitsorganisaties twijfelen sterk aan de haalbaarheid.

De ultieme checklist om je wagen voor te bereiden op de autokeuring

Is je auto ouder dan vier jaar? Dan moet je jaarlijks naar de autokeuring. Met deze checklist bereid je je wagen het beste voor!

De nieuwe Nissan LEAF, die moét je gezien hebben!

Wie denkt dat een gezinsauto niet én elektrisch én stijlvol kan zijn, heeft de nieuwe Nissan LEAF nog niet gezien. Ontdek snel deze bijzondere wagen.

Je vervoerskosten recupereren via de belastingen? Dit zijn je opties

Pendel je dagelijks met de auto naar het werk? Wist je dat je een deel van je vervoerskosten kunt recupereren via de belastingen?

Monovolume, SUV of crossover: wat is de beste gezinswagen?

Gezinsuitbreiding op til? Dan ben je vast op zoek naar de beste gezinswagen. Een monovolume ligt voor de hand, maar ook een SUV of crossover zijn interessant.

Nieuwe Nissan X-Trail komt eraan

’s Werelds bestverkopende SUV krijgt een knappe update die de troeven van de Nissan X-Trail nog meer in de kijker zet.

De toekomst van cruise control

Cruise control is een van de meest gekozen opties. De technologie staat natuurlijk niet stil. Dit brengt de toekomst voor cruise controle-systemen.

Nissan ProPilot: autonoom rijden is de toekomst

Autonome technologie zoals Nissan ProPilot biedt je niet alleen rust en comfort, maar kan ook files tot een minimum beperken en ongevallen voorkomen.

Dít is het beste moment om een nieuwe auto te kopen!

Als je de aankoop van een nieuwe wagen kunt timen, moet je dat zeker doen. Er is namelijk een periode wanneer nieuwe auto’s beduidend goedkoper zijn.

Geen reservewiel in de wagen? Dit zijn de alternatieven

Het merendeel van de wagens heeft niet langer een reservewiel in de koffer. Het reservewiel en de krik zijn namelijk vervangen door een reparatiekit.

Airco of ramen open: wat is er het zuinigst en goedkoopst?

Een bloedhete dag, da’s puffen in de wagen. Maar wat is dan de goedkoopste oplossing: ramen open of airco aanzetten? We nemen de vraag onder de loep.

Overal 70 km/u? Dit moet je weten over de maximumsnelheid

Sinds januari geldt 70 km/u als de maximumsnelheid op gewestwegen. Daarmee wil de overheid het aantal verkeersdoden terugdringen en de wildgroei aan borden aanpakken.

Nieuwe Nissan Qashqai: intelligenter en luxueuzer

Nissans ultieme crossover krijgt een luxueuze makeover. De nieuwe Nissan Qashqai verschijnt in september 2017 ook in de Belgische toonzalen.

Wanneer moet je auto op onderhoud?

Je auto onderhouden is cruciaal als je je ‘compagnon de route’ vervelende pannes wil voorkomen. Maar wanneer moet je auto op onderhoud?

Is de carwash slecht voor je auto?

Liever lui dan moe? Dan is de carwash altijd aantrekkelijk. Maar is een beurt in de carwash niet slecht voor je auto? We plozen het uit!

Deze kleuren bepalen de waarde van je auto

De restwaarde van je auto is afhankelijk van de gekozen kleuren. Deze kleuren bepalen de waarde van je auto.

Je auto wassen zonder krassen: dat doe je zo

Je auto wassen zonder krassen, hoe doe je dat? Als je deze twee eenvoudige woorden onthoudt, verkrijg je een schitterend resultaat: producten en procedure.

Carjacking voorkomen: 10 onmisbare tips

Een carjacking is een traumatische gebeurtenis. Je kunt het risico nooit helemaal uitsluiten, maar met deze tips verminder je de kans wel aanzienlijk.

Op vakantie met de auto – niet zonder deze tips!

Vertrek je op vakantie met de auto? Wij geven je alvast de belangrijkste tips om je veilig in het verkeer te begeven met je volgeladen gezinswagen.

Winnaar GT-R Experience

Michiel Elen, de grote winnaar van onze Facebook actie, reed een weekend met een Nissan GT-R. De aftermovie vind je hier.

Compact, vinnig en praktisch: zo ziet de ideale stadsauto eruit

Wie in de stad woont of werkt, weet dat een kleine stadsauto er een godsgeschenk is. Dit moet je nog weten over de ideale stadswagen.

Zijn jonge chauffeurs dan echt zo gevaarlijk op de baan?

Dat jongeren hoge premies moeten betalen voor autoverzekeringen is al langer geweten. Maar klopt het überhaupt wel dat jonge chauffeurs gevaarlijker zijn?

Nissan Qashqai: de beste crossover wordt nóg beter

De nieuwe Nissan Qashqai bouwt voort op de gekende troeven. Een ruime krachtige crossover met een dynamisch design en betaalbare technologie? Check!

Een gepersonaliseerde nummerplaat, is dat iets voor jou?

Wil je een nummerplaat die helemaal bij jou past? Dan kun je een gepersonaliseerde nummerplaat aanvragen, een kenteken met zelfgekozen cijfers en letters.

Waaraan herken je een milieuvriendelijke auto?

Wie op zoek gaat naar een milieuvriendelijke auto, komt al snel uit bij alternatieven voor benzine en diesel. Bekijk hier de belangrijkste opties.

Exclusieve auto’s: welke technologie is overbodig en welke onmisbaar?

Droom je van een exclusieve auto met alles erop en eraan? Ontdek hier welke mogelijkheden er zijn en welke autotechnologie écht onmisbaar is.

Een auto leasen: wat zijn de voordelen?

Biedt je werkgever je een bedrijfswagen aan? Mooi! De kans is groot dat er sprake is van leasing. Een auto leasen biedt dan ook tal van voordelen.

De beste bedrijfswagen kiezen: 4 aandachtspunten!

De juiste bedrijfswagen kiezen is niet zo moeilijk, al doe je er goed aan om rekening te houden met deze vier aandachtspunten.

Waarop moet je letten bij de aankoop van een autokinderzitje?

Waarop moet je letten bij de aankoop van een autokinderzitje?

Nieuwe Nissan NV300: niet zomaar een bestelwagen

Uw bedrijf moet kunnen rekenen op betrouwbaar materieel, zoals snelle computers en performante bedrijfswagens. Zoals de nieuwe Nissan NV300.

Autosalon 2017: loont het om te wachten op de saloncondities?

Het Autosalon 2017 staat voor de deur. Het ideale moment om de geur van een nieuwe auto op te snuiven, bij zo veel automerken als je maar wil. Maar ook de gelegenheid bij uitstek om te profiteren van saloncondities. Toch?

Ontdek het gedurfde design van de nieuwe Nissan Micra 2017

De Nissan Micra 2017 is een veelzijdige stadsauto die de uitdagingen van vandaag moeiteloos aankan. Ontdek alle troeven van de gloednieuwe Nissan Micra.

Elektrisch rijden: voordelen van hybride en elektrische auto’s

Hoe meer de technologie van elektrische auto’s ingeburgerd raakt, hoe goedkoper ze wordt. Ontdek hier alle voordelen van een elektrische auto!

Diesel of benzine, welke optie geniet tegenwoordig de voorkeur?

Diesel of benzine, welke optie geniet tegenwoordig de voorkeur?

Alles wat je moet weten over bandenslijtage en -onderhoud

De belangrijkste aandachtspunten van autobanden? Ongelijke bandenslijtage, de minimale profieldiepte en winterbanden natuurlijk!

De consequenties van de euronorm en de lage-emissiezone

Met de invoering van lage-emissiezones in Antwerpen, Brussel en Gent wordt de euronorm van je auto nóg belangrijker. Lees er hier alles over.

Dit zijn de financieringsopties voor je nieuwe auto

De kostprijs van een autolening is historisch laag. Maar is zo’n lening wel de beste en meest voordelige manier om je nieuwe auto te financieren? Wij zetten de verschillende mogelijkheden voor autofinanciering op een rijtje.

Met de auto op wintersportreis: dé vakantiechecklist

Het weidse berglandschap, de maagdelijk witte sneeuw, de snelheid – en oh ja, die onvergetelijke pauzes met een dampende kop warme chocolademelk of glühwein in de hand … Kun je ook niet wachten om opnieuw op wintersportvakantie te vertrekken? Bereid je alvast goed voor met deze vakantiechecklist ‘met de auto op wintersport’!

Ook Bondec kiest voor Nissan NV400

Al 44 jaar onderhoudt en installeert Bondec nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Ze zijn zowel actief in particuliere als industriële sectoren en genieten een sterke positie in groot-Antwerpen.

Airconditioning in de auto: zo geniet je optimaal van airco!

Airco in de auto draagt bij aan een aangename en koele omgeving. Meer weten over de mogelijkheden van airconditioning in de wagen? Lees gauw verder!

Zuinig rijden: je hebt je benzineverbruik zélf in de hand

Wat je rijstijl ook is, iedereen wordt geconfronteerd met het brandstofverbruik van zijn auto. Zuinig rijden is een kunst op zich. Lees er hier alles over

Nieuwe auto kopen: dit zijn de voordelen van een nieuwe Nissan

Geen twee SUV’s zijn hetzelfde. Welke sportieve terreinwagen is jou op het lijf geschreven? Wij zetten alvast alle Nissan SUV’s op een rijtje.

Welke Nissan SUV is jou op het lijf geschreven?

Geen twee SUV’s zijn hetzelfde. Welke sportieve terreinwagen is jou op het lijf geschreven? Wij zetten alvast alle Nissan SUV’s op een rijtje.