Ontdek het gedurfde design van de nieuwe Nissan Micra 2017De Nissan Micra 2017 is een veelzijdige stadsauto die de uitdagingen van vandaag moeiteloos aankan. Elk aspect van de Micra – van de sportieve vormgeving tot het ruime interieur – kreeg een indrukwekkende upgrade. Maar ook onder de motorkap veranderde er heel wat. Lees verder en ontdek de troeven van de gloednieuwe Nissan Micra.

Nissan Micra 2017: uitgesproken design

Gewoontjes is de nieuwe Micra allerminst. Het nieuwe model bouwt voort op een lange traditie van supermini’s, maar versterkt die met een knap en jong design. Lage, brede en sportieve lijnen – typisch voor sportwagens – tonen het gedurfde en atletische karakter van deze auto. Ook het interieur is gestroomlijnd en karaktervol. Beweeg je vingers langs de strakke lijnen van het dashboard, voel de kwaliteit van de zachte materialen en creëer je eigen omgeving door bekleding in je favoriete kleur te kiezen. Alles in de gloednieuwe Micra prikkelt en verbetert jouw rijervaring.

Comfort en beleving

Het design van de Micra 2017 staat honderd procent in functie van je beleving in de auto en op de baan. Dankzij het D-vormige stuurwiel met bedieningsknoppen behoud je perfect de controle, terwijl de ergonomische stoelen ervoor zorgen dat je te allen tijde comfortabel zit. Of wat dacht je van het BOSE® Personal® audiosysteem, exclusief in de nieuwe Micra? Zes luidsprekers, waarvan twee in de hoofdsteun van de bestuurder, scheppen een unieke ‘allround sound’ wanneer je op weg bent.

En dat is nog niet alles, want de nieuwe Nissan Micra is ook uitgerust met NissanConnect, Apple CarPlay, Advanced Driver-Assist en camera’s aan de voorkant, achterkant en stoeprand. Geen pietluttige gadgets, maar praktische tools die je rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Energieke rijervaring

Ook onder de strak gestroomlijnde en aerodynamische carrosserie gaat spitstechnologie schuil. Met de nieuw Micra kun je rekenen op deze rijprestaties:

  • Onmiddellijke acceleratie
  • Zuinig rijden dankzij Stop/Start
  • Uitstekende souplesse op de baan
  • Responsieve besturings- en bewegingscontrole dankzij de rigide carrosseriestructuur en de lage rijpositie
  • Actieve controle in bochten
  • Geruisloze rijervaring

Ervaar de nieuwe Micra zelf!

Hoe hard we ook proberen om de beleving van de nieuwe Nissan Micra onder woorden te brengen, uiteindelijk moet je hem gewoon zelf ervaren. En dat kan. Kom langs bij je Nissan-verdeler en bewonder de Micra vanbinnen en vanbuiten. Een proefrit maken? Ook dat is een optie!