Nieuwe auto kopen: dit zijn de voordelen van een nieuwe Nissan“Happiness is the smell of a new car”, zegt reclameman Don Draper in de populaire televisieserie ‘Mad Men’. Voor het eerst in een gloednieuwe auto stappen, is mogelijkheden ruiken, zien en voelen. De metallic lak, de glimmende banden en het brandschone interieur doen je ongetwijfeld wegdromen, maar er is natuurlijk méér. Een nieuwe auto kopen biedt je bijvoorbeeld tal van financiële en praktische voordelen. Ontdek hier welke voordelen Nissan Beerens je kan bieden bij de aankoop van je nieuwe Nissan.

Voordelen van een nieuwe Nissan

In het uitgebreide Nissan-gamma, gaande van de erg betaalbare compacte stadsauto Nissan Micra tot de exclusieve en krachtige sportwagen Nissan GTR, vind je gegarandeerd iets van je gading. Een nieuwe Nissan kopen houdt ook enkele unieke voordelen in, die je op de lange termijn heel wat tijd en geld uitsparen.

Vier jaar gratis navigatie-updates

Was een auto-GPS vroeger iets voor de happy few, dan is navigatie tegenwoordig absoluut onmisbaar geworden. Toch blijft er veel verschil bestaan tussen navigatiesystemen. Bij de aankoop van een nieuwe Nissan met navigatie, krijg je er 4 jaar updates bovenop, zodat je te allen tijde geniet van accurate wegenkaarten – en nooit meer de verkeerde weg inslaat.

Nissan Customer Promise: gratis vervangwagen, en meer

Nissan biedt zijn klanten de Customer Promise. Als je je aansluit bij het You+Nissan-programma, geniet je niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding en levenslange Nissan Assistance, maar ook van een gratis vervangwagen wanneer de garage aan je auto sleutelt. Breng je je wagen binnen voor herstelling of onderhoud bij Nissan Beerens, dan bezorgen we je auto bovendien schoongewassen terug!

Voordelige financiering

Bij Nissan Beerens staat een team van experts klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de beste financiering voor je nieuwe droomauto.

Nieuwe auto kopen bij Nissan Beerens

Verlang je ook naar dat onvergetelijke gevoel van een nieuwe auto? Vind een dealer bij jou in de buurt en maak nu een testrit met het voertuig van je keuze!