BEDRIJVEN KIEZEN VANDAAG REEDS ELEKTRISCHE WAGENSUitstap fossiele brandstoffen tegen 2030 in Vlaanderen? Als het van ‘Groen’ in Vlaanderen afhangt wellicht wel, maar Mobiliteitsorganisaties twijfelen sterk aan de haalbaarheid. Er zijn natuurlijk ook trendzetters, zoals ERIKS, die nu al kiezen voor duurzame energie voor hun mobiliteit.

ERIKS, de Europese marktleider op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud kiest resoluut voor NISSAN, de wereldleider op het gebied van elektrische wagens.

Om de poolwagens te vervolledigen hebben ze gekozen voor vier Nissan Leafs Acenta met 30 KW batterij volgens het systeem van car-sharing via Arval, waardoor de medewerkers zelf kunnen inplannen en reserveren. Het enorme comfort qua geluid en rijeigenschappen van de Nissan Leaf hebben ook de medewerkers van Eriks reeds mogen ervaren.

Kom langs in een van onze vestigingen op https://www.nissan-beerens.be/nl/onze-locaties of contacteer onze fleet manager Koen.Grosfeld@Beerens.be.