NA VERKOOP

We houden u altijd op de weg

Terwijl uw wagen een onderhoud krijgt, houden wij u altijd op de weg. Als u vooraf boekt, regelen wij namelijk gratis vervangend vervoer voor u. Is er geen vervangend vervoer beschikbaar? Dan bieden wij u een alternatieve oplossing aan!

De beste zorg aan de beste prijs

We behandelen uw Nissan altijd met de beste zorg. Dankzij de kennis van onze teams en het gebruik van originele Nissan-onderdelen weten we perfect hoe we uw wagen het best moeten onderhouden. We waarborgen daarbij altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want we stemmen onze prijzen waar nodig af op de offerte van een onafhankelijke reparateur.

Nissan Assistance, op elk moment

We beloven u 24/7 op de weg te houden. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan bieden wij Nissan Assistance - wat de leeftijd van uw Nissan ook is. Dat op voorwaarde dat uw wagen altijd onderhouden werd door erkende Nissan-dealers.

Gratis controle

Gratis controle Bij elk bezoek aan de werkplaats voeren we gratis een algemene controle van uw voertuig uit. We vermelden duidelijk welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en zijn altijd transparant over de prijzen die u mag verwachten.