Financiering

Ons team van experts staat klaar om oplossingen en diensten te vinden op maat van uw specifieke financieringsbehoeften. Verschillende opties zijn mogelijk: Huurcontract, Leasing aankoop en Financiële leasing.

HUURCONTRACT

Een Huurcontract met vaste maandelijkse huur en zonder risico op opzegging (onderworpen aan kilometers en toestand), neemt financiële onzekerheid en administratieve rompslomp weg. Dit eenvoudige financieringspakket is ontworpen voor een gerust gemoed.

LEASING AANKOOP

Leasing aankoop biedt alle voordelen van een huuraankoop, maar met de flexibiliteit om de betaling van een grote som (ballon) uit te stellen. Dit uitgestelde forfaitair bedrag kan uw maandelijkse betaling verminderen of de duur van uw contract inkorten.

FINANCIELE LEASING

Financiële leasing combineert diverse voordelen van een huurcontract en een leasing aankoop. Omdat het gaat om een huurproduct, wordt BTW betaald op de huur, wat de cashflow bevordert. Maar in tegenstelling tot een huurcontract, biedt een financiële leasing flexibiliteit aan het einde van het contract voor klanten die hun voertuig misschien wensen te houden (onderworpen aan een kleine jaarlijkse kost). Zodra alle betalingen zijn uitgevoerd, kan de huurder het voertuig verkopen aan een derde partij en de verkoopopbrengst is dan 100% voor de huurder (betaald als korting op de huur).

Wenst u meer info over onze financieringsopties?

Contacteer ons