Nieuwe Nissan NV300: niet zomaar een bestelwagenUw bedrijf moet kunnen rekenen op goeie medewerkers en betrouwbaar materieel, zoals snelle computers en performante bedrijfswagens. Maar bij de aankoop van bijvoorbeeld een bestelbus komt heel wat meer kijken. Want uw bestelwagen straalt ook af op uw bedrijf, en dus kiest u het best voor een combinatie van prestaties, comfort en design. Als er één middelgrote bestelwagen is die u deze combi biedt, dan is het wel de nieuwe Nissan NV300.

Prestaties …

De jongste worp in het Nissan-bedrijfswagengamma, de nieuwe NV300, helpt uw bedrijf vooruit op meer dan één manier:

  • Hij is efficiënt. De 1,6-liter dieselmotoren combineren de voordelen van een kleine cilinderinhoud met een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik.
  • Hij is betaalbaar. Omdat hij minder brandstof verbruikt, houdt u meer over om uw zaak naar de top te leiden.
  • Hij is ruim. Door de brede achterdeuren en schuifdeuren laadt u makkelijk een europallet in. Met een laadvermogen van 1.280 kg kunt u tot 8,6 m3 vracht of negen personen vervoeren.
  • Hij is veilig. ESP, ABS, EBD? Allemaal aanwezig. Oh, en wat dacht u van parkeersensoren en een achteruitkijkcamera?

… maar ook comfort en design

Maar de nieuwe Nissan NV300 zet ook in op uw comfort en dat van uw passagiers. In welke sector u ook actief bent, handsfree bellen en een navigatiesysteem zijn onontbeerlijk. Het entertainment- en communicatiecentrum in uw nieuwe Nissan-bedrijfsvoertuig maakt uw dagelijkse ritten meteen ook een pak aangenamer.

De Nissan NV300 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Van, Dubbele Cabine en Combi:

  • Nissan NV300 Van is een behendig, ruim en betrouwbaar werkpaard. Aan laadruimte geen gebrek.
  • Nissan NV300 Dubbele Cabine is ideaal voor wie flexibel wil kunnen werken. U kunt er makkelijk verschillende collega’s mee vervoeren en toch al uw werkgerief meenemen.
  • Nissan NV300 Combi is een compacte personenbus die alle inzittenden het nodige comfort biedt. De grote schuifdeuren en de neerklapbare achterbank garanderen een vlotte toegang. Als u er de derde rij stoelen uithaalt, geniet u bovendien 4,1 m3 laadruimte.

Nissan NV300 met 5 jaar fabrieksgarantie

Een bedrijfsvoertuig of bestelwagen nodig? Bij Nissan geniet u 5 jaar fabrieksgarantie op alle bedrijfsvoertuigen (uitgezonderd de E-NV200). Kom langs in een van de Nissan Beerens-verkooppunten, maak nader kennis met de NV300 en maak een proefrit!