Beerens back in business

Wij wensen alvast alle hulpdiensten te bedanken voor de interventie, inzet en hulp bij het intomen van de brand waardoor erger voorkomen kon worden. Ook de vele boodschappen van medeleven en begrip van collega’s, vrienden en klanten worden enorm geapprecieerd. In het bijzonder bedanken wij ons voltallig team dat sinds het incident alles in het werk stelt om met man en macht de zaken aan te pakken.

 

Hierdoor zijn we vandaag reeds in staat om alle dringende lopende zaken op te volgen en zijn we bereikbaar voor al onze klanten via onze gebruikelijke contactgegevens. We stellen alles in het werk om tijdelijke inrichtingen uit te rusten in Aartselaar in de komende dagen en weken om onze klanten verder te kunnen dienen.

 

  • Vanaf maandag 6 augustus zijn wij terug 100% Nissan verkoopsklaar en is het volledige Nissan gamma terug te vinden in onze Nissan pop-up store in de Beerens B2 Store op de Boomsesteenweg 99 te Aartselaar.

 

  • Vanaf dinsdag 7 augustus kunnen wij u terug 100% van dienst zijn via onze pop-up werkplaats en magazijn bij Carrosserie Beerens op de Boomsesteenweg 54 te Aartselaar (100 m verder op de Boomsesteenweg t.o.v. de huidige Nissan Beerens showroom).

 

Voor al uw vragen kan u terecht op ons algemeen nummer 03/825.44.44 of via email op info@nissanbeerens.be.

Alle andere telefoonnummers blijven behouden.

 

Met vriendelijke groeten
Het volledige Nissan Beerens team