FLEET & BUSINESS

Bent u op zoek naar een wagen voor uw wagenpark? Dan bent u bij Nissan Beerens aan het juiste adres. Wij kennen als geen ander uw wensen en beschikken over een uitgebreid gamma kwaliteitsvoertuigen die aan al uw behoeften voldoen.

Nissan maakt deel uit van een wereldwijde alliantie en is op die manier één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Nissan is pioneer op het gebied van de Full Electric Vehicle. Sinds de lancering van de eerste generatie Leaf is Nissan blijven investeren in de ontwikkeling van deze technologie waardoor we vandaag met trots kunnen stellen dat Nissan over het meeste aangepaste EV-gamma beschikt in de markt.  Met deze technologie heeft de groep Beerens de ambitie een belangrijke rol te spelen op de professionele markt voor het merk Nissan.

Als fleetklant bij Nissan Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

  • Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
  • Transport: 28 vrachtwagens
  • Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
  • Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
  • Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
  • Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B
  • Eigen carrosserie die gespecialiseerd is in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer

Onze fleetmanager helpt u graag in het dagelijks optimaliseren van uw wagenpark. Wij kunnen voor u vrijblijvend een scan van het wagenpark maken en een TCO-berekening (Total cost of ownership) doen. Met onze analyse kan u gericht een strategie bepalen waarbij u toekomstgericht gebeiteld zit met de veranderende fiscaliteit in functie van de Co2-uitstoot.

 

Uw Nissan Fleet contactpersoon

Dirk Sleeckx

Fleet Manager

+32 470/89.06.73

dirk.sleeckx@beerens.be